Monday, June 13 - Day 5

8:20-9:10	Period E (50 minutes)) *10th graders attend the Study/wellness/elective they attend on Day 5
9:15-10:00	Period F	*9th graders attend the Study/wellness/elective they attend on Day 5
10:05-10:50	Period G	
10:55 -11:45	Period A (50 minutes))
11:45-12:45	1 hour lunch	
12:45-1:30	Period B	
1:35-2:20	Period C	
2:25-3:10	Period D	

Tuesday, June 14 - Day 6

8:20-9:10	Period F (50 minutes) *9th graders attend the Study/wellness/elective they attend on Day 6
9:15-10:00	Period G
10:05-10:50	Period A
10:55 -11:45	Period B (50 minutes)
11:45-12:45	1 hour lunch
12:45-1:30	Period C
1:35-2:20	Period D
2:25-3:10	Period E *10th graders attend the Study/wellness/elective they attend on Day 5

Wednesday, June 15 - Day 7

8:20-9:10	Period G (50 minutes)
9:15-10:00	Period A
10:05-10:50	Period B
10:55 -11:45	Period C (50 minutes)
11:45-12:45	1 hour lunch
12:45-1:30	Period D
1:35-2:20	Period E *10th graders attend the Study/wellness/elective they attend on Day 7
2:25-3:10	Period F *9th graders attend the Study/wellness/elective they attend on Day 6

- All periods A-G meet each day
- TOK1 classes will meet every day during the review period
- First block and the block before lunch meetS for 50 minutes; all other classes meet for 45 minutes
- Lunch is one hour; it begins 15 minutes later than usual
- •

Final Exam Days

- **During final exams**, students do not have to attend study halls. Tenth graders do not need to attend their elective block, either.
- Students do not have to be in school when they do not have an exam.